Region

BIO JE KLJUČAN U ISTRAGAMA UBISTAVA ĐINĐIĆA I STAMBOLIĆA: Legenda BG policije predvodi potragu za nestalim Matejem iz Splita

BEOGRAD – Sve informacije o tome šta je učinjeno prethodnog dana u potazi za Matejem Perišem i šta će biti urađeno narednog dana svako jutro na svom stolu ima Vaso Kobac, koji je na čelu Odeljenja za potrage beogradske policije.

Sa svojim užim timom razrađuje sve što bi moglo da ukaže na to gde i kako da traži nestalog Splićanina. On je ujedno i osoba koja je primila kolege iz Hrvatske i upoznala sa slučajem.

Kolege novinari ga opisuju kao profesionalca koji dugo radi policijski posao, a pre Odeljena za potrage radio je u Odeljenju za krvne i seksualne delikte beogradske policije. I nije to jedini razlog zbog kojeg ga kolege iz tog odeljenja od početka saznanja o nestanku Mateja Periša uključio u potragu i provere prikupljenih informacija.

Nenad Periš potvrdio je da se sastao s njim. Nažalost, Vaso Kobac za oca nestalog mladića nema onu najbitniju vest – da li je Matej pronađen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh