Region

Pogledajte šta se od jutros dešava kod Beton hale, nestanak Splićanina i DALJE MISTERIJA

Nastavlja se potraga za Matejem Perišem iz Splita, koji je u noći između 30. i 31. nestao u Beogradu, nakon što je istračao iz kluba “Gotik”.

Beograd potraga, mladić - kurir

Policija i danas patrolira kod Beton hale i pretražuje dijelove uz obalu.

Bivši obaveštajac Božidar Spasić kaže da srpska policija normalno radi svoj posao kada je riječ o potrazi za Matejem i napominje da je situacija kritična jer je u toku već šesti dan potrage.

– On je 800 metara dalje od restorana u kojem je bio, prema posljednjem snimku, ušao u Savu – kaže Spaisć i dodaje da je potraga juče bila teška, te da je policija morala da skloni čamce sa reke, jer je u jednom momentu naišla ogromna količina granja.

Mateja od trenutka prijave nestanka traže policija, ronioci, ali i spasioci Mreže za opasnost Srbije. Potraga je sinoć trajala do 18 sati, kada je prekinuta zbog mraka i otežanih uslova. prneosi “Hayat“.

Podsjetimo, prijatelji su prijavili da je Periš nestao tokom izlaska u klub “Gotik” u Beton hali, kao i da su ga posljednji put vidjeli oko 02.30 sati, ali su se u ponedeljak pojavili snimci na kojima se vidi kako mladić koji odgovara opisu Splićanina od 01.47 sati do 02.51 trči Karađorđevom ulicom, zatim Travničkom i Savskom promenadom, pokušava da zaustavi taksi, pa na kraju silazi stepenicama u ledenu Savu i počinje da pliva.

Navodno, prije nego što je ušao u vodu, mladić je neko vrijeme bio u napuštenom hangaru u blizini.

– Spli­ća­ni su te ve­če­ri bi­li u re­ze­r­vi­sa­nom smje­šta­ju, po­tom su oti­šli u re­sto­ran bli­zu „Go­ti­ka“, pa u „Go­tik“. Tu su ko­n­zu­mi­ra­li spid i si­n­te­ti­č­ke dro­*e, a navodno su naručili četiri flaše viskija i šest flaša vina. Ovo sa­zna­nje um­no­go­me obja­šnja­va Ma­te­je­vo po­na­ša­nje ko­je su za­bi­jle­ži­le ka­me­re. On je vje­ro­vat­no od ve­će ko­li­či­ne dro­*e po­čeo da ha­lu­ci­ni­ra, mo­žda je do­bio i ma­ni­ju go­nje­nja, umi­slio da ga ne­ko ju­ri, a mo­žda je u rije­ku sko­čio da se ohla­di – objasnio je Ku­ri­rov izvor iz istra­ge.

Ro­nio­ci su ju­če pre­tra­ži­va­li rije­ku baš na mje­stu na kom je, su­de­ći po sni­m­ku, mla­dić po­čeo da pli­va. In­spe­k­to­ri su ju­če na tom mje­stu pro­na­šli i ne­ko­li­ko pre­d­me­ta ko­ji bi se mo­gli do­ve­sti u ve­zu s ne­sta­lim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh