Region

MUP SE OGLASIO O NESTALOM SPLIĆANINU: U potragu uključeni pripadnici svih nadležnih jedinica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M. P. (1994) u Beogradu danonoćno tragaju za njim i preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što prije pronašli mladića.

Matej Periš - Kurir.rs

U potrazi za M. P. neprekidno učestvuju pripadnici svih nadležnih organizacionih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za bezbjednost na rijekama, sve policijske stanice na teritoriji grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije.

Pripadnici Policijske ispostave za bezbednost na rijekama zajedno sa kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka M. P. patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dvije rijeke.

Policija nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom mladića M. P. i intenzivno tragaju za njim, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh