Region

OGLASILI SE MLADIĆI KOJI SU PRONAŠLI JOVANINO TIJELO: Otkrili u kom stanju su je našli, OVO JE PRAVI UZROK SMRTI

Tijelo Nišlijke Jovane Marjanović (54), pronađeno je danas popodne na Zlatiboru, a u potrazi su učestvovali i pripadnici Narodne patrole.

Da podsetimo, Marjanovićeva je nestala u sredu uveče 22. decembra, a njen telefon pronađen je dan kasnije kod kružnog toka na Zlatiboru. Potraga se završila tragično danas popodne, kada je u mestu Tić polje nađena Jovana.

– Momci iz naše patrole organizovali su se i krenuli na Zlatibor da pomognu u potrazi, pošto smo videli da mreže bruje o nestanku žene, a da pomaka nema. Nažalost, posle sat i po vremena pronašli su telo – kaže Damnjan Knežević iz Narodne patrole:

– Bilo je snega, pratili su tragove u snegu i došli do nje. Prostor nije bio previše nepristupačan. Nažalost, mislimo da se nesrećna žena smrzla – objasnio je on.

Podsetimo, Marjanovićeva je pronađena na oko kilometar i po od mesta na kome je u cevima otkriven njen telefon. Pored tela, navodno, nalazili su se lekovi i flaša pića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh