Region

Zamjenik generalnog sekretara Skupštine Srbije pronađen mrtav u stanu

Zamjenik generalnog sekretara Skupštine Srbije Branko Marinković (41) pronađen je jučer mrtav u svom stanu na Voždovcu, objavile su Večernje novosti u Online izdanju.

Branko Marinković - Agencije

Njega je u stanu oko 16 sati pronašla supruga. Reanimacija Marinkovića bila je bezuspješna.

Marinković je diplomirao na Pravnom fakultetu u Nišu, kao i na studijama prvog stepena na Elektronskom fakultetu u Nišu i stekao zvanje – inženjer elektrotehnike za računarsku tehniku i informatiku.

Gimnaziju je započeo u Surdulici, maturirao u Vinfildu, Luizijana, SAD u okviru međunarodnog programa – “Pacific intercultural exchange” – kao učenik generacije i kao jedan od najboljih polaznika nagrađen Sertifikatom sa odlikom.

Bio je advokatski pripravnik od 2011. do 2012, mlađi savjetnik u Odboru za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu Skupštine Srbije od 2012. do 2014., savjetnik u Generalnom sekretarijatu Skupštine od juna 2014. do oktobra 2014. i zamjenik generalnog sekretara Skupštine od oktobra 2014. kao i zamjenik sekretara Republičke izborne komisije od 2016. godine.

Sve ove funkcije je obavljao u okviru Službe Narodne skupštine, pored redovnog posla, prenosi Danas.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh