Region

Opsadno stanje: Blokirana ulica zbog jutjubera koji se zaključao u stanu

Na terenu su sve moguće službe, policija, Hitna pomoć, vatrogasci.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Osnivač “Dnevnjaka” i tiktoker Daniel Đukić, koji se jutros zabarikadirao u stanu u Novom Sadu, s vremena na vrijeme se pojavi na terasi svog doma, a ulica u kojoj se drama odvija blokirana je satima, javlja Nova.rs.

Ulica Cara Dušana je zatvorena već nekoliko sati, a Đukić i dalje prijeti skokom sa terase. Zasad se ne znaju motivi zbog kojih se odlučio na ovakav korak. Inače, on snima sve što se dešava ispred njegovog stana. Snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, pjeva i poručuje im “što stoje tu kad neće biti vatre, ni požara”.

Na terenu su sve moguće službe – policija, Hitna pomoć, vatrogasci. Takođe, na licu mesta su i pregovarači.

Inače, Daniel Đukić Duluvra poznat je kao jedan od osnivača humorističnog serijala “Dnevnjaka”. Sem toga, član je Telegram grupe “Nju ejdž četnici” koja je poznata po antimigrantskim i šovinističkim stavovima, kao i napadima na neistomišljenike.

Đukić, kog na Twitteru njegovi pratioci nazivaju “vojvoda” i “đeneral”, osnivač je i sajta “Tarzanija”, kao i serijala “Betparačke priče”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh