Region

PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA ĐOKIĆA?! Goran Džonić osumnjičen za zločin nudi se da bude SVJEDOK SARADNIK, EVO KOGA OPTUŽJE!

Na pomolu je šokantan preokret u istrazi ubistva porodice Đokić. Goran Džonić, koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršilac monistruoznog zločina, navodno je priznao krivicu, ali se branio da on nije jedini koji je okrvavio ruke

porodica Đokić - Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Za saučesništvo je optužio braću Kostadina (40) i Konstantina Miloševića(39), koji su sinoć uhapšeni. Iako su se u medijima pominjala imena još trojice navodnih pomagača, uključujući i Goranovog sina, zvanično je potvrđeno samo hapšenje dvojice žetokih momaka iz okoline Niša, za koje je poznato da imaju debeo policijski dosije, prenosi informer.

Uz saznanje da policija nastavlja istragu nezapamćenog zločina nije u potpunosti isključena mogučnost da će se već u toku dananšnjeg dana još neki od osumnjičenih naći iza rešetaka..

Ipak prema dostupnim informacijama uhapšenoj braći Milošević, osim Goranove optužbe, ništa drugo se još ne stavlja na teret(?!)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh