Region

ISPLIVALI NOVI DETALJI ISTRAGE PORODICE ĐOKIĆ: Nestali Goran dao 15.000 eura na kamatu?

Slučaj nestale tročlane porodice Đokić iz Aleksinca ne prestaje da intrigira javnost, a kako se nezvanično saznaje, Goran je pozajmljivao novac na kamatu.

porodica Đokić - Screenshot

Kako se saznaje, Goran je prije nekog vremena pozajmio 15.000 eura nepoznatoj osobi, ali nema potvrde da je to povezano sa nestankom.

Ranije danas saopšteno je da su tijela pronađena, a kako je Srbijadanas portal izvijestio, u ataru sela Moravica pronađena je ruka koja viri iz šipražja.

Prema rječima izvora portala, Goran, jedan od članova porodice Đokić za kojom se tragalo, pozajmljivao je novac na kamatu.

– Goran nije poznat po tome da je imao veze s kriminalom, ali je davao novac na kamatu – kaže izvor.

Podsjetimo, ranije danas je pronađen automobil, koji je zapaljen. Odmah je ustanovljeno da je jreč o porodici Đokić, za kojom se tragalo od nedjelje.

Inače, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) Đokić posljednji put su viđeni 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim “folksvagenom pasat” crne boje uputili ka Aleksincu, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh