Region

Objavljena čitulja Marine Tucaković

Poštovaoci, mnogobrojni prijatelji, saradnici i kolege danima se opraštaju od Marine Tucaković, koja je preminula u nedjelju 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške bolesti.

Marina Tucaković - Telegraf.rs

S njenim odlaskom i dalje se ne miri njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Damir Handanović, sa kojim je uradila brojne hitove za regionalne muzičke zvijezde.

Kompozitor i direktor CEBEF-a nikada nije krio da Marinu gleda kao na svoju drugu majku, zbog čega mu je njena smrt neizmjerno teško pala.

Damir se od Marine oprostio i čituljom u dnevnim novinama.

– Makice moja, ne znam kojim riječima da se oprostim od Tebe. Beskrajno hvala što si baš Ti bila moja druga majka… Živjet ćeš vječno, zvijezdo najsjajnija. Vidimo se gore… Tvoj Pakistanac Damir Handanović sa porodicom – napisao je kompozitor. prneosi “Novi“.

Marina Tucaković. čitulja – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh