Region

Si*ovao dva mladića? Počinje jedno od najmučnijih suđenja, osumnjičeni uhapšen istog dana kad je postao otac

Nezvanično se moglo čuti da slučaj sa benzinske pumpe nije jedini.

Sudski čekić - N24.ba

Pred Višim sudom u Kruševcu (Srbija) sutra počinje vjerovatno jedno od najmučnijih suđenja pred ovim sudom: Trsteničaninu Nenadu U. (37), kome se sudi zbog si*ovanja dva mladića!

Kako se saznaje, glavni pretres biće zatvoren za javnost. Užasna krivična djela za koje je okrivljen Nenad U. počela su da se otkrivaju oktobra 2020.godine.

Prva krivična prijava podnijeta je zbog sumnje da je si*ovan mladić na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra. Vrlo brzo se Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu prijavio još jedan oštećeni mladić. Istraga je proširena, a okrivljenom je i produžavan pritvor u međuvremenu.

Da će se žrtve sami javiti nakon privođenja osumnjičenog za užasna krivična djela, vjerovalo se od početka. Javno je rijetko ko htio da govori na ovu temu, jer se plašio sada okrivljenog, koga je pratio loš glas, ali se nezvanično moglo čuti da slučaj sa benzinske pumpe nije i jedini.

Dugo je bio u zatvoru i u gradu je znao da se ponaša bahato, dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih djela. Tih dana kada je i počinio prvo krivično djelo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh