Region

VUČIĆ ČESTITAO RAMAZANSKI BAJRAM: Evo šta je poručio svim vjernicima

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski Bajram Reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti. U čestitki se kaže:

– Vama, vjerskim službenicima i svim vjernicima srdačno čestitam Ramazanski Bajram.

Neka Bajramska poruka večne i neprolazne ljubavi Božije nadahne svakog vjernika da prazničnu radost dijeli sa svojim bližnjima, jačajući u dušama trajne ljudske vrijednosti ljubavi, poštovanja i razumijevanja.

Iskreno želim da Ramazanski Bajram dočekate i provedete u spokoju, zadovoljstvu i uvjerenju da u Republici Srbiji i njenim državnim organima imate dobronamjernog partnera, uvijek spremnog za rješavanje svih pitanja na dobro Republike Srbije i svih njenih građana.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! – piše u čestitki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh