Region

UŽAS: Otac s područja Zagreba maloljetnoj kćeri priuštio pakao: ‘Zbog trojke u školi zaklat ću i tebe susjede!’

Riječ je o rastavljenom ocu koji je s malodobnom kćeri živio u stanu pa ju tjerao da pere, kuha, čisti i pegla, a nakon što neki od kućanskih poslova ne bi dobro obavila prijetio joj je da će ju baciti s balkona i zaklati ju

Nasilje - Ilustracija/Twitter

Na području Zagreba jedan je 40-godišnji otac svojoj 12-godišnjoj kćeri priuštio pravi pakao. Kako prenosi Danica.hr, 40-godišnjak, prema pravomoćnoj presudi, djevojčicu tukao, vikao na nju, prijetio joj nožem, tjerao ju na obavljanje kućanskih poslova te ju psihički ponižavao.

Riječ je o rastavljenom ocu koji je s malodobnom kćeri živio u stanu pa ju tjerao da pere, kuha, čisti i pegla, a nakon što neki od kućanskih poslova ne bi dobro obavila prijetio joj je da će ju baciti s balkona i zaklati ju.

Prijetio da će ju zaklati nakon što je dobila trojku u školi
Na djevojčicu je jednom prilikom bacio bubnjarske palice, a kada se izmaknula, dotrčao je do nje u sobu i snažno ju udarao šakama u leđa. Djevojčica se od straha pomokrila. Nakon što se iz škole vratila s ocjenom tri iz jednog predmeta, otac je kompletno podivljao.

Uzeo je nož, stavio ga sebi na trbuh i poručio djevojčici da njemu nije problem zaklati nju, i ljude u zgradi te da će ići od stana do stana. Na kraju je prijetio da će i sebe ubiti nožem. Kada je djevojčica u igri vani pala i slomila ruku, otac joj je zabranio da plače te joj prijetio da će ju nokautirati ako “samo zacmizdri”, piše Danica.hr.

Dijete je oduzeto ocu nakon što je pokrenut kazneni postupak, a ovih dana donesena je pravomoćna presuda. Otac je pravomoćno kažnjen s godinu dana uvjetne kazne, što znači da ne ide u zatvor. prenosi “Net“.

On je priznao sve što mu je DORH stavljao na teret te je u tu kaznu uvrštena i prijetnja bivšoj supruzi, kao i dug za alimentaciju u iznosu od 75.000 kuna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh