Region

Natjerala sina da pije benzin pa ga zapalila

Policija u Rusiji uhapsila je Anastasiju Baulinu (31) zbog sumnje da je ubila svog osmogodišnjeg sina.

žena - Nezavinse

Ona se tereti da je dječaka 15. marta natjerala da pije benzin, a potom ga je zapalila. Mališan je preminuo u bolnici u Kursku od zadobijenih povreda.

Anastasija je, kako pišu mediji, sina Andreja zapalila jer je bila ljuta ne njega što je očuhu rekao da je u kuću svraćao njen ljubavnik.

Ona se prvo sa sinom posvađala, a potom ga je izvela u dvorište, gdje mu je silom otvorila usta i niz grlo sipala benzin. Nakon toga je dijete zapalila.

“Plakao je dok ga je tjerala da guta benzin”, svjedočila je Andrejeva starija sestra Nataša (12).

Djevojčica je počela da vrišti i da bježi, a u dvorište je ubrzo istrčao očuh mališana i počeo da gasi vatru dozivajući pomoć. prenosie “Nezavisne“.

Dječak je preminuo poslije dva dana u bolnici od zadobijenih povreda

“Vidjela sam je na autobuskoj stanici. Svađala se sa mužem, a djecu je izvela napolje”, rekla je komšinica Nina Četverikova za medije.

Ukoliko bude osuđenja, Anastasiji prijeti 20 godina zatvora. p

Uporedo je pokrenuta još jedna istraga, kojom bi trebalo da bude utvrđeno zašto je mali Andrej, koji je već jednom bio oduzet majci, vraćen u porodični dom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh