Region

Rasplakao gledaoce: Kako se Zoran Kesić oprostio od Đorđa Balaševića

Svi ljubitelji pjesama, ali i poruka koje je upućivao Đorđe Balašević, još uvijek ne prestaju da dijele svoja intimna sjećanja na emocije koje su u njima probudile pjesme panonskog mornara.

Zoran Kesić - Svreenshot

Hommage neponovljivom umjetniku upriličio je i Zoran Kesić u svojoj emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

Jedan sasvim poseban ringišpil – nazvana je odjava posljednje emisije, emitovane 27. februara, a koja je rasplakala mnoge koji su je pogledali.

Prenosimo neke od reakcija:

“Zar od ujutru da me rasplačeš Kesiću”, “Bravo po sto puta Zorane za emisiju, a posebno za ovaj klip”, “Predivan oproštaj od jedinstvenog i neponovljivog Balaševića! Onakav kakav je zaslužio i kakav smo i očekivali od Kesića”, “Bravo….mada me rasplaka”, samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod objavljenog snimka prenosi “Radiosarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh