Region

Horor u Novom Sadu pronađeno tijelo djevojke, sumnja se da ju je ubila sestra koja je potom skočila s mosta

Tijelo J. Ž. (30) iz Vladimiraca pronađeno je sinoć u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu koju je, kako se sumnja, ubila njena sestra M. Ž. (29), a zatim izvršila samoubistvo.

Policija - Insajder/Novak Đurović

U novosadskoj policiji kažu da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom intenzivno rade na rasvjetljavanju svih okolnosti ove tragedije te da se na osnovu snimaka video-nadzora sumnja da je M. Ž, koja je živjela sa sestrom, nakon krivičnog dela skočila sa mosta Duga u Dunav.

Kako je ’’Blic’’ izvještavao, policiju je juče pozvao brat pokojnih sestara i prijavio da se sa sestrama nije čuo od 14. februara.

Uplašio se da se nije nešto desilo, jer je jedna od njih ranije prijetila samoubistvom. Policija je, zbog osnovane sumnje da se zaista nešto desilo, otišla na adresu i provalila u stan gdje su zatekli tijelo djevojke koja je kasnije identifikovana kao jedna od sestara a za drugom se tragalo – kaže izvor za “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh