Region

Šibenik: Četverostruki ubica nađen mrtav

Koloper ih je navodno pozvao na sastanak te ubio, a zatim se uputio u Vodice gdje je ubio Tedija Slamića

avaz

Četiri osobe ubijene su danas na području Šibenika i Vodica. Sve ih je, prema neslužbenim informacijama, ubio isti čovjek, Branko Koloper.

Policija je za HRT potvrdila da je četverostruki ubica nađen mrtav.

Koloper je bivši vlasnik šibenske pekarske kompanije “Matkol” koja je otišla u stečaj još prije tri godine. Stečaj nad “Matkolom” pokrenut je zbog neprekidne blokade duže od četiri mjeseca i 831 hiljadu kuna duga.Prema također neslužbenim informacijama, ubijeni su Tedi Slamić, sin Jose Slamića, vlasnika trgovačkog lanca “Djelo”, Radojka Danek te još dva muškarca.


Kako piše Šibenik.in, ubijena Radojka Danek gradska je vijećnica HDZ-a i stečajna upraviteljica firme “Matkol” u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubistvo. Osim nje tamo su ubijeni njezin suprug i još jedna osoba. Njih je Koloper navodno pozvao na sastanak te ubio, a zatim se uputio u Vodice gdje je ubio Tedija Slamića.Navodno je napadač prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne tvrtke u stečaju te potom otišao u Vodice gdje je ispred trgovine “Djelo” likvidirao Tedija Slamića, vlasnika trgovačkog lanca “Djelo”, dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi.Sumnjalo se da se Branko Koloper skriva u svojoj kući u Donjem Polju. Tamo nije pronađen, no policijsko vozilo i dalje je pred kućom, piše Šibenik.in.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh