Region

Priča kao iz horora: Na mjestu gdje je ubijena Milena stradala je još jedna žena, a dvije stvari ulivaju strah u kosti

Suzani je avgusta 2012. godine, na istom mjestu gdje je Saša ubio Milenu, presudio njen bivši suprug Miroslav, koji je poslije toga pucao u sebe.

Milena Prokić - Facebook

Saša P. (51) ubio je svoju bivšu suprugu Milenu P. (44) iz očevog pištolja jučer oko 17 sati na parkingu u Aleksincu, da bi odmah poslije toga presudio i sebi.

Njih dvoje su se rastali prije mjesec dana i ona je prešla da živi u Aleksinac iz sela Gornja Pešanica gdje su živjeli sa kćerkom, a identična tragedija dogodila se na istom mjestu prije 8 godina.

Naime, Suzana Radenković (36) iz Aleksinca, takođe je bila žrtva svog supruga Miroslava, koji ju je avgusta 2012. godine ranio pucavši u nju iz pištolja na istom mjestu gdje se dogodila današnja tragedija.

On je, baš kao i Saša, poslije toga izvršio samoubistvo. Žena je poslije tragedije prevezena na Klinku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, ali je sutradan podlegla povredama.

Miroslav je, kako su mediji ranije pisali, presreo svoju suprugu koja je krenula na posao. Poslije svađe, ženi je ispalio hitac iz pištolja u glavu, a zatim na isti način presudio i sebi.

Između ovog para i Saše i Milene postoji još jedna sličnost: i Radenkovići su živjeli zajedno, ali je Suzana dva mjeseca prije tragedije napustila supruga i počela da stanuje u Aleksincu. I Milena je Sašu napustila prije mjesec dana.

Još jedna sličnost je čak i to da su obje žene, i Suzana, i Milena, radile u fabrici “Gramer”.

Ljubomora kao motiv

Motiv jučerašnjeg ubistva, a potom i samoubistva još nije poznat, ali se pretpostavlja da je Saša P. želio da vrati svoju suprugu jer je na mjestu tragedije pronađeno plišano srce u lokvi krvi.

Miroslav je, pak, kako su ranije ispričali, stalno prebacivao supruzi da ga je ostavila zbog drugog muškarca.

Rodbina Miroslava Radenkovića navela je da je Miroslav mnogo volio Suzanu, te da nikako nije mogao da je prežali.

Govorili smo mu da je zaboravi, ali on je uporno ponavljao: “Ne mogu da živim bez nje”– ispričala je Miroslavljeva sestra, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh