Region

Ovo je ubijeni Aleksandar Šarac, Novi Beograd pod policijskom opsadom

U sačekuši u garaži Tržnog centra Ušće u glavu je upucan Aeksandar Šarac (35) koji je već bio dva puta bio na meti ubica. Šarac je preminuo u urgentnom centru.

Aleksandar Šarac - Novostii

Na parkingu TC Ušće, Novi Beograd oko 16.20 sati došlo je do pucnjave, javljaju beogradski mediji. Napadač je prišao automobilu u kojem se nalazio Šarac te mu pucao u glavu. On je posljednji put bio na viberu aktivan u 15.34 sati, neposredno prije ubistva.

Na terenu se nalaze jake policijske snage.

U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni centar i obavlja pretrese.

Na snazi je policijska akcija “Vihor” u potrazi za napadačem, a Novi Beograd je potpuno blokiran, prenosi “Faktor”.

Aleksandar Šarac je označeni pripadnik međunarodne razbojničke bande Pink panter, ispred čije kuće na Banovom brdu je prošle godine ubijen muškarac, za šta je optužen plaćeni ubica Čaba Der.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh