Region

Islamska zajednica u Crnoj Gori pokazala zrelost tokom epidemije

Crnogorski reis je ambasadorku SAD-a upoznao s odgovornim i zrelim stavom zajednice i njenih pripadnika u vanrednim uslovima

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić ocijenio je da je ta vjerska zajednica pokazala zreo stav tokom epidemije koronavorirusa, javlja Anadolu Agency (AA). Fejzić je povodom mjeseca ramazana razgovarao sa abasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke.

“Fejzić je zahvalio ambasadorki na ramazanskim čestitkama, prisjećanjima i nadanju da će budućnost donijeti vedrije prilike. On je ambasadorku upoznao sa preduzetim koracima u vanrednim okolnostima tokom epidemije, kao i sa odgovornim i zrelim stavom zajednice i njenih pripadnika u vanrednim uslovima”, navodi se u saopštenju Islamske zajednice.

Kako se ističe, Rajnke je poželjela Fejziću blagoslovljen mjesec ramazan i podsjetila na tradiciju zajedničkih iftara, koje je svake godine Ambasada organizovala za predstavnike muslimanske zajednice u Crnoj Gori.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh