Region

Nijedna muka ne ide sama: Tragedija porodice Rakić, Ljubiši preminuli otac i majka, doktori se bore za život njegove sestre

Ljubiša je za pet dana izgubio i oca i majku, koji su preminuli od korone, a sada mu sestra bori za život.

No image - Haber.ba

Ljubiša Rakić (43) iz Paraćina (Srbija) objavio je da mu se sestra Ljiljana probudila (47) i izrazio nadu da će potpuno ozdraviti, piše “Kurir“.

Ljubiša je za pet dana izgubio i oca i majku, koji su preminuli od korone, a sada mu sestra bori za život.

Ljiljana (47) boluje od dijabetesa i sada je na liječenju u KBC Zemun.

Napokon se sestra probudila od jutros i nadam se da će za dvije, eventualno tri sedmice biti kod kuće, živa i zdrava. Samo što je neće sačekati lijep prizor. Kada bude izašla iz jednog haosa, dolazi u drugi. I kada bude saznala da je ostala bez oca i majke. Nemam riječi – napisao je Ljubiša na Fejsbuku.

Ljubišin otac Dragiša (70) umro je od korone 18. aprila, a samo dan poslije njegove sahrane, koja je bila 22. aprila, isti virus odnio je život i njegovoj majci Radmili (72).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh