Region

Devet novih zaraženih, šefica Daruvarskih Toplica smijenjena zbog korona partyja

U Daruvarskim toplicama nema pozitivnih, župan Bajs je smijenio ravnateljicu”, rekao je Beroš na početku. Tamo se, podsjetimo, održao takozvani korona party, odnosno okupljanje većeg broja ljudi.

No image - Haber.ba

Božinović je komentirao problem beskućnika.

“To je sigurno pitanje za lokalne stožere civilne zaštite, mi smo humano društvo, vodimo brigu o svakom čovjeku, vodit ćemo brigu o onima koji su najhendikepiraniji u ovoj situaciji”, rekao je Božinović.

“Borimo se s posljedicama potresa. Danas je bio još jedan malo jači potres, imao je 3,3 po Richteru. 111 osoba je zbrinuto u studentskom domu Cvjetno naselje”, kazao je Božinović.

“Zahvalio bih se svim vatrogascima, ima dosta požara diljem zemlje, oni se požrtovno nose s tom situacijom”, rekao je Božinović,piše Index


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh