Region

Devet medicinskih radnika u Nišu zaraženo korona virusom

Zaraženo je sedam ljekara, dva medicinska tehničara, ali i jedna higijeničarka.

Medicinari - Indikator.ba

Prisustvo korona virusa potvrđeno je kod ukupno devet medicinskih radnika KC Niš, izjavio je epidemiolog Branislav Tiodorović za “TV Prva”. Kako je objasnio, zaraženo je sedam ljekara, dva medicinska tehničara, ali i jedna higijeničarka.

Tiodorović, međutim, uvjerava da nema mjesta panici i da je situacija pod kontrolom, jer korona virus nije ušao u Klinički centar na, kako je rekao, najopasniji način.

Doktori su, prema njegovim riječima, bili odgovorni, sami su se javili i preduzete su sve mjere.

KC Niš već treći dan ne saopštava podatke koliko je ljudi hospitalizovano zbog korona virusa, ali Tiodorović je naveo da je Covid-19 potvrđen kod ukupno 28 osoba u Nišu, od kojih je 10 hospitalizovano. Na respiratoru je jedan pacijent.

Štaba za vanredne situacije Grada Niša potvrdio je danas mjere koje je sinoć donijela Vlada Srbije, a tiču se zatvaranja tržnih centara i ukidanja javnog prijevoza, piše “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh