Region

Grabar Kitarović: Pogrešno su mi rekli, glasajte za listu 2

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je greškom pozvala birače da glasaju za njenog protivkandidata Zorana Milanovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, jer su joj pogrešno rekli koji je broj na listi.

No image - Haber.ba

“Molim vas, zaokružite listu broj dva. Jutros su mi krivo rekli. Dva, dva, kao viktorija, kao pobjeda, idemo zajedno u pobjedu”, rekla je Grabar Kitarovićeva, prenosi zagrebački portal Index.

Ona je jutros na zagrebačkoj N1 televiziji greškom pozvala birače da u drugom krugu predsjedničkih izbora zaokruže broj 1, a to je njen protivkandidat Milanović, dok je ona broj 2.

Grabar Kitarovićeva je danas u Splitu održala izborni govor, a prije toga je zapalila svijeću bivšem predsjedniku Franji Tuđmanu i prošetala Rivom, prenosi “Tanjug”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh