Region

Nasred ulice ubijena djevojka

Muškarac porijeklom iz Crne Gore danas je u Novom Sadu, ispred zgrade u kojoj je živjela, ubio svoju djevojku, prenose srbijanski mediji.

Novi Sad- Agencije

On je, navodno, kako se navodi, pobjegao automobilom nakon napada. Pretpostavlja se da su rane nanesene hladnim oružjem.

Hitna pomoć iz Novog Sada izašla je na teren u 15:53 sati, kad su primili obavještenje da je na ulici pala djevojka. Ona je zatečena u ulici Alekse Šantića kod broja 48, bila je na ulici i krvarila je iz usta. Žena je zatečena bez svijesti, s više ubodnih rana u predjelu dušnika i grudi, potvrđeno za “Telegraf” iz Hitne pomoći.

Ekipa je počela sa zbrinjavanjem na mjestu događaja i nastavila je u sanitetu, žena je reanimirana, ali joj nije bilo spasa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh