Region

Prokockao pare pa se vratio da opljačka kladionicu, snimak postao hit

Kladionica u Danilovgradu (Crna Gora) bila je meta pljačkaša.

Snimak pljačke - Screenshot

Navodno je mladić koji je prethodno izgubio sav novac, htio da ga povrati pljačkom kladionice.

Otišao je kući navodno, prerušio se, i to kako, i vratio u kladionicu. Kako se vidi na snimku, zamotao je nešto oko glave, a kako se čini nožem je prijetio radniku kladionice.

Sve to je posmatrao jedan od posjetilaca, koji se približio i prvo samo posmatrao šta se dešava.

Dolazi do pokušaja otimanja oružja koje je pljačkaš imao u ruci, nastaje guranje sa kladioničarem, koji u jednom trenutku diže pesnice da se odbrani, ali i pokaže napadaču da misli ozbiljno. Poslije kraćeg guranja, ovaj odlazi praznih šaka, prenosi “Telegraf“.

U komentarima su nahvalili momka i njegov gard, kao i činjenicu da je golim rukama išao na nož.

Inače, pljačka se dogodila prošle godine, ali je snimak postao viralan, nakon što je ponovo objavljen u pojedinim medijima u regionu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh