Region

Stigla ga kletva stara sto godina?! Jezive priče o porodici Aleksandra koji je izmasakrirao djevojku Anđelu

Mještani sela Pečenog kod Kraljeva (Srbija) još su u šoku poslije stravičnog događaja u srijedu uveče, kada je Aleksandar T. (26) prvo nožem izmasakrirao svoju djevojku Anđela S. (22), a onda se objesio.

Aleksandar T. - Facebook

Sve se dogodilo u kući u kojoj su se ubili njegov otac i deda. Mještani nemaju logično objašnjenje, osim da je u pitanju porodično prokletstvo!

Oni su svi bili dobri i vrijedni ljudi, ali ih je sve stigla kletva. Priča se po selu da im se sve to dešava zbog nekog pretka koji je još u vrijeme Prvog svjetskog rata silovao i ubijao djevojke. Iz svakog koljena strada po neko. Prvo je na sebe ruku digao deda. On je bio vrijedan čovjek i dobar domaćin, dosta vremena je provodio radeći na polju ili u šumi. Onda je počeo da se osamljuje i jednog dana je iz lovačke puške sebi presudio – kaže jedna mještanka Pečenoga.

Sličnu sudbinu je doživeo i Aleksandrov otac. I on je samom sebi presudio, ali na način koji je sada ponovio i njegov sin.

Za razliku od oca i dede koji su sebi presudili u “tišini”, Aleksandar je sa sobom u smrt poveo i svoju djevojku. Nju je poveo u kuću u Pečenogu i izbo nožem. Ubo je čak sedam puta, ali je ona nekim čudom preživjela i ljekari se bore za njen život. Da je planirao ovaj krvavi pir, potvrđuju i mještani koji kažu da je njegov očuh pronašao oproštajno pismo, u kojem je najavio da će se ubiti. Iako su mu otac i deda sahranjeni u rodnom Pečenogu, Aleksandar će biti u subotu sahranjen na Starom groblju u Kraljevu, piše “Srpski Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh