Region

Thaci sa Trumpom: Podrška SAD ključna za Kosovo

Predsjednik Kosova Hashim Thaci učestvovao je na prijemu koji je organizovao Donald Trump, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, u okviru Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, navodi se u saopštenju kosovskog predsjednika.

No image - Haber.ba

“Na ovom kratkom sastanku sa predsednikom Trumpom, predsednik Thaci mu se zahvalio na podršci koji su američki predsednik i narod uvek pružali kosovskom narodu i državi”, prenosi RSE.

Dodaje se i kako je Thaci istakao da je podrška Sjedinjenih Američkih Država kosovskom narodu bila ključna, u početku, za preživljavanje, a kasnije i za realizovanje težnje za slobodom i nezavisnošću.

“Nastavak opšte američke podrške je od izuzetnog značaja za očuvanje mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu i u celoj Evropi”, zaključeno je u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh