Region

Djeca otkrila suludi motiv oca koji im je ubio majku u Kruševcu: “Nije mogao da pređe preko toga”

– Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe – posljednje su riječi Miše Jovanovića, izrečene nekoliko sekundi prije smrtonosnog hica.

Policija - Grude-online.info

Tragedija koja se jutros desila u Kruševcu (Srbija), kada je Miša Jovanović (57) pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzrmala je sve. On je potom u bjekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako se saznaje, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka, piše “Telegraf“.

Majka ga je napustila prije 2 mjeseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem – rekla su djeca Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sjedio od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

Za stolom kafane sjedili su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Lekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš – ispričao je očevidac ove tragedije.

POSLJEDNJE RIJEČI UBICE PRED ZLOČIN

Vlasnik kafane, u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Jovanović rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi prije nego što će pucati u nju.

Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe – navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je teško ranjen.

Bivši supružnici imaju dvije kćerke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh