Region

Uzrok smrti učiteljice: Ivana (25) slavila, pa pala kao pokošena nasred kafane

Ivana Ružić (25), apsolvent Učiteljskog fakulteta u Vršcu (Srbija), pala je kao pokošena nasred zrenjaninske kafane na djevojačkoj večeri drugarice, a preminula je narednog dana u bolnici.

Ivana Ružić - Facebook

Kako se saznaje, sumnja se da je naprasno umrla od tromba.

Ivana je 25. avgusta u poznatoj zrenjaninskoj kafani iznenada izgubila svijest. Hitno je prebačena u Urgentni centar zrenjaninske bolnice, gdje je 26. avgusta oko 11 sati preminula.

Ivana je slavila djevojačko veče njene drugarice. Šalila se i veselila, a onda se iz čista mira srušila naočigled šokiranih gostiju. U bolnici su pokušali da je vrate u život, ali, nažalost, bez uspjeha – navodi izvor blizak istrazi.

Tijelo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se utvrdio uzrok smrti. Kako se saznaje, u njenoj krvi nije pronađen alkohol, niti narkotici, a sumnja se da je uzrok smrti tromb.

Ivana nikada nije pila, a kamoli da se drogirala! Riječ je o djevojci za primjer. Završila je Učiteljski fakultet u Vršcu i ostao joj je još samo diplomski. Sumnja se da je riječ o trombu koji nije ni znala da ima – kaže poznanik devojke.

Iz kafane su rekli da je djevojka odjednom pala, dok njene drugarice tvrde da je vodila zdrav život.

Sve se odigralo u bašti kafane. Bila je vesela, zabavljala se, ali pala je kao svijeća! Konobari su je odmah iznijeli iz bašte, a naša koleginica je pozvala Hitnu pomoć, koja je došla za sedam minuta. Gošća nije pila alkohol, već samo vodu. Drugarice su komentarisale da je vodila zdrav život I da je bila vegetarijanac – rekli su iz kafane.

Rezultati obdukcije pokazat će uzrok tragedije koja je potresla Zrenjanin. Policija je rekla da je cijeli slučaj proslijeđen Višem javnom tužilaštvu ovog grada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh