Region

Majka koja je ostavila bebu u kontejneru već ima sina, a komšije je nešto mnogo zbunilo

М. G, koja je danas uhapšena zbog sumnje da je dan ranije ostavila svoju tek rođenu bebu u kontejneru ima jednog sina i stanuje u zgradi pored kontejnera u kome je ostavila dijete.

Majka koja je ostavila bebu u kontejneru - Srbijadanas.com

Ona će u srijedu biti saslušana pred tužiocem, a na teret joj se stavlja krivično djelo teško ubistvo djeteta u pokušaju, pišu “Novosti“.

Kako se sumnja, Mirjana je u ponedjeljak, u jutarnjim satima, bebu koju je rodila u stanu bez nadzora ljekara, stavila u kesu i ubacila u kontejner u blizini stana.

Živjela je sa ocem, a kako se saznaje, ima i sina koji bi trebalo da krene u školu od septembra.

Komšije iz ulice, kako navode, slabo je poznaju. Niko od njih nije primijetio da je u drugom stanju, pa pretpostavljaju da je iz za sada nepoznatih razloga krila trudnoću.

Prema priči stanara ove zgrade u Žarkovu, ta porodica važi za “skladnu i nikada nije bilo nikavih problema”.

Zbog toga su sa nevjericom primili vijest da je ona sa tek rođenom bebom tako monstruozno postupila, bacivši je u kontejner uvijenu u plastičnu kesu, još krvavu, sa pupčanom vrpcom i posteljicom.

Ne možemo da vjerujemo da je to ona, nismo uopšte sumnjali – pričaju komšije, ali i dodaju da se ona ni sa kim u zgradi nije družila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh