Region

Dramatični snimci spašavanja grupe mladića iz mora kod Ulcinja

Sedam osoba izvučeno je prošlog vikenda kod Bara (Crna Gora) tokom nezapamćenog nevremena a dramatično je bilo i u Sutomoru i Ulcinju.

Spašavanje - Screenshot/Facebook

Na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov” pojavili su se novi snimci dramatičnog spašavanja grupe mladića iz mora kod Ulcinja.

“Gledam narod što radi evo dva dana, pa se pitam jesu li ludi? Ne obazireš se na nevrijeme, ne obazireš se na crvene zastavice već ulaziš u more. Pa dobro, ako ti već svoj život nije mio, zašto druge izlažeš opasnosti? Gledam ove spasioce, ne znaju gdje će prije”, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Inače, jedan državljanin Srbije A. I. (67) iz Novog Bečeja utopio se na Adi Bojani jer su ga jake struje i ogromni talasi odvukle daleko od obale, piše “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh