Region

Na plaži u Ulcinju zasvirala jugoslavenska himna

Na jednoj plaži u crnogorskom Ulcinju na razglas je puštena himna bivše Jugoslavije, a na prve taktove svi su ustali i mirno stajali tijekom njenog trajanja.

No image - Haber.ba

Snimka na kojoj se vidi kako su gosti kafića na plaži odslušali himnu objavljena je prije mjesec dana na Facebook profilu Bijelo Polje, no tek se sad počela širiti regijom, piše Index.

Crnogorski portal CdM piše kako ovakvo slušanje nekadašnje himne Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, a potom i SRJ te Srbije i Crne Gore dokazuje da “još živi duh slavenski”.

I sada rado slusana

Gepostet von Bijelo Polje am Montag, 1. Juli 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh