Region

“Pronašli smo ih zagrljene u kupatilu” – Komšije čule viku, par minuta kasnije muž zaklao ženu

Milorad Mijailović (57), iz Mišara kod Šapca (Srbija), nakon što je kuhinjiskim nožem presudio supruzi Biserki (51) u toaletu njihove porodične kuće, pokušao je da izvrši samoubistvo, a policija koja je došla po pozivu njihovog sina pronašla ih je zagrljene na podu toaleta.

Kuća - Novosti.rs

Jeziva porodična tragedija dogodila se u Mišaru kod Šapca, a supružnici su se najprije žučno posvađali, da bi, neposredno prije napada na suprugu, Milorad Mijailović (57), iz kuće na Mišaru kod Šapca izbacio sina Leonarda i snahu.

Kada je čuo da majka zapomaže, sin je pozvao u pomoć komšije i alarmirao policiju, ali nije uspio da uđe. Do dolaska patrole Biserka je već bila mrtva.

– Pronašli smo ih zagrljene u kupatilu. Ona je bila sva u krvi, sa više zadobijenih udaraca nožem u grudi i presječenim grkljanom. Milorad je sebi isjekao lijevu ruku i zasjekao karotidu. Brzo je prevezen u šabačku bolnicu i ljekari su uspjeli da ga zbrinu. Ima dosta izgleda da preživi – kaže izvor “Novosti” iz istrage.

Viši javni tužilac naložio je obdukciju tijela nesretne Biserke kako bi otklonili svaku sumnju. Iako slučaj izgleda prilično jasno, ipak, u sukobu koji je prethodio zločinu učestvovalo je više osoba, pa se ne zna koji detalj, navodno, može dovesti i do nekog drugačijeg ishoda.

– Čula sam da žena doziva u pomoć, ali bračni par je imao česte razmirice, pa niko nije pridavao neki veći značaj tome. Kada je došla policija, grešna nam duša, za Bisu je već bilo kasno. A bila je dobra i vrijedna žena – priznaje jedna od komšinica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh