Region

Novi Sad: U stravičnom udesu poginule dvije sestre, četiri hitne pomoći na terenu

U udesu koji se dogodio danas kod Kaća, nadomak Novog Sada, stradale su tri osobe, sestre Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21), kao i Ljiljana Matić (62).

Prema saznanjima, Matić je bila za volanom “opel merive”, a djevojke su bile putnice u drugom automobilu koji je vozio Nebojša Aleksić (27). On je primljen je u KC “Vojvodina” sa povredama opasnim po život.

Kako za ”Blic” objašnjava portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević, A. N. (27) primljen je u Urgentni centar sa teškim politraumatskim povredama i on je poslije kompletne dijagnostike i ukazane medicinske pomoći smješten na Odjeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja.

Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan i pod stalnim nadzorom ljekara.

Na terenu su bile tri novosadske i jedna žabaljska ekipa Hitne pomoći, kao i policija i vatrogasci koji su izvlačili poginule iz smrskanog automobila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh