Region

Školska drugarica njegovog sina: Uhapšen policajac zbog obljube djevojčice

Policajac V. Ž., iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu iz ovog srbijanskog mjesta.

No image - Haber.ba

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost djevojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene spolne radnje.

Djevojčica iz srbijanske Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, prema nezvaničnim saznanjima “Novosti“, bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt. Navodno, u svoj automobilu, često je djevojčicu uveče vozio na skrovita mjesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene spolne radnje.

Sve se otkrilo kada je majka primjetila da se njena kćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu djevojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

Na prijedlog Višeg javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak Višeg suda u srbijanskom Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh