Region

Zoran Milanović objavio kandidaturu za predsjednika Hrvatske

Na partijskoj sjednici se očekuje da Milanović dobije podršku SDP-a i tako krene u borbu za poziciju koju trenutno obnaša Kolinda Grabar-Kitarović.

Zoran Milanović - Hms.ba

Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović danas je putem Facebooka službeno najavio svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske.

Iako se očekivalo da će odluka biti objavljena nakon sjednice Predsjedništva SDP-a Hrvatske, Milanović nije mogao čekati pa je na svom službenom Facebook profilu postavio fotografiju “Predsjednik sa karakterom”.

Na partijskoj sjednici se očekuje da Milanović dobije podršku SDP-a i tako krene u borbu za poziciju koju trenutno obnaša Kolinda Grabar-Kitarović. O njegovoj kandidaturi mjesecima se nagađa u susjednoj zemlji, javlja “Bljesak“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh