Region

Prvi put nakon gotovo 30 godina Hrvatska je direktnim letom povezana s Amerikom

HRVATSKA će od iduće subote prvi put nakon gotovo 30 godina biti povezana sa SAD-om direktnom zračnom linijom! American Airlines uvodi sezonsku liniju Philadelphia – Dubrovnik, prvi let na rasporedu je 7. lipnja.

Avion Boeing 767-300ER 7. srpnja u 18:10 sati po lokalnom vremenu kreće s međunarodnog aerodroma u Philadelphiji, a u 9:30 ujutro idućeg dana po našem vremenu slijeće u Dubrovnik. Let traje 9 sati i 15 minuta. Prvi let iz Dubrovnika kreće 8. lipnja u 11:40 i traje 10 sati i 25 minuta.

Letovi za Dubrovnik na rasporedu će biti utorkom, petkom i nedjeljom, a iz Dubrovnika letovi će kretati srijedom, subotom i ponedjeljkom,oiše Index

Kako smo na brzinu provjerili, za neke letove već sada ima samo par slobodnih mjesta.

Iz dubrovačke Zračne luke još su prošlog ljeta najavili te letove kazavši kako su pregovori s Amerikancima bili dugi. Direktnim letovima pohvalili su se i iz Hrvatske turističke zajednice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh