Region

STRAVIČAN OBRT U BUJANOVCU: Djevojka (20) sama sebi pucala u vrat?! Metak još nije izvađen

Sve ukazuje da je dvadesetogodišnja djevojka koja je ranjena u petak najvjerovatnije pokušala da izvrši samoubistvo.

Pištolj - Nezavisne.com

Dvadesetogodišnja djevojka A. A. iz Lučana kod Bujanovca, koja je zadobila teške povrede u predijelu vrata od vatrenog oružja najvjerovatnije je pokušala da izvrši samoubistvo, potvrđeno je “Kuriru” u Višem javnom tužilaštvu.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković kaže da je po svemu sudeći najvjerovatnije riječ o pokušaju samoubistva.

Sve ukazuje da je pokušaj samoubistva, ali ipak moramo da odradimo vještačenja uz pomoć parafinskih rukavica da se utvrdi da li ima barutnih čestica. To se utvrđuje kad neko koristi vatreno oružje i da se vidi da li je povreda iz neposredne blizine. Da se u potpunosti potvrdi činjenično stanje za koje se dokazuje. Nađeno je vatreno oružje iz koga je pucano, što je jako bitno“, navodi Trajkovićeva.

Prema njenim riječima utvrđeno je da se incident dogodio u porodičnoj kući.

Djevojka je vatrenim oružjem ranjena u predijelu vrata i metak joj još uvijek nije izvađen. Kako se saznaje ona nije životno ugrožena i nakon zbrinjavanja u ZC u Vranju, prebačena je na dalje liječenje u KC u Nišu. Incident se dogodio u petak oko 15 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh