Politika

Sanja Vulić psovala sutkinju i Murphyja, spominjala ljubavnike…

U Sudu BiH danas je održan pretres u predmetu protiv predsjednika manjeg bh. entiteta RS-a Milorada Dodika, a koji je pokrenut zbog nepoštivanja odluka visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Christiana Schmidta.

Sanja Vulić - Screenshot

Predsjedniku RS od danas neće suditi sudija Mirsad Strika. Za ovaj predmet je zadužena sutkinja Suda BiH Sena Uzunović, a promjena sudije u predmetu dočekana je burno, pišu vijesti.

“Trebali smo biti obaviješteni da dolazi nova sudinica, ja sam je danas vidio u sudnici i nisam mogao vjerovati”, rekao je Dodik između ostalog u obraćanju.

Prije kraja ročište zvaničnici iz RS koji su došli kao podrška Dodiku na pretres, napustili su salu, a najglasnija u negodovanju i psovkama bila je Sanja Vulić.

“Ja sam izašla sama, jer sam joj je*ala mater i Murphyja. Da ima ljubavnika ne bi bila ovako histerična”, izjavila je Vulić između ostalog nakon izlaska iz sudnice, pišu vijesti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh