Politika

Željka Cvijanović zaplesala s domaćinima u Ugandi

Članica Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović stigla je u Ugandu na 19. samit šefova država i vlada zemalja Pokreta nesvrstanih.

Željka Cvijanović - screenshot

Ona je na društvenim mrežama podijelila snimku kako pleše s domaćinima.

“U znak zahvalnosti narodu Ugande, priključila sam se domaćinima koji su plesom i pjesmom iskazali dobrodošlicu svojim gostima”, napisala je.

Pokret nesvrstanih je međunarodna organizacija koja danas broji 120 zemalja članica koje su smatrale sebe službeno neujedinjene s jednim ili protiv jednog od većih blokova, pišu Vijesti.ba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh