Politika

Predsjedateljica Krišto s veleposlanikom NR Kine u BiH Pingom

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu s veleposlanikom Narodne Republike Kine u BiH Jijem Pingom o unapređenju bilateralne suradnje.

Predsjedateljica Krišto s veleposlanikom NR Kine u BiH Pingom - vijeće ministara bih

Predsjedateljica Krišto je upoznala veleposlanika Pinga s prioritetima rada Vijeća ministara BiH. Istaknula je opredijeljenost Vijeća ministara BiH za nastavak i ubrzanje europskih integracija te poboljšanje gospodarske situacije.

Veleposlanik Ping je potvrdio opredijeljenost NR Kine za produbljivanje suradnje i prijateljstva s Bosnom i Hercegovinom.

Sudionici sastanka suglasili su se kako je NR Kina važan ekonomski partner naše zemlje Bosne i Hercegovine te su skupa utvrdili kako postoji prostor za bolje povezivanje gospodarstvenika dviju zemalja kako bi se povećala robna razmjena i opseg investicija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh