Politika

Višković: Proritet očuvanje ekonomske i političke stabilnosti

On je istakao da je važno štu su i poslodavci i sindikati prihvatili činjenicu da će nastaviti da predvodi Vladu Republike Srpske.

Radovan Višković - BHRT.ba

Mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Banjaluci da je velika čast i odgovornost biti premijer i da je u prethodnom periodu sačuvana ekonomska i politička stabilnost RS što će biti prioritet i u narednom periodu.

“Hvala predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku za ukazano povjerenje. To je čast i privilegija, ali i velika odgovornost. Očekujem da se novi ministri u punom kapacitetu posvete poslu”, rekao je novinarima Višković nakon što mu je Dodik dodijelio mandat za sastav nove vlade. 

On je istakao da je važno štu su i poslodavci i sindikati prihvatili činjenicu da će nastaviti da predvodi Vladu Republike Srpske, piše Srna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh