Politika

Nebojša Vukanović: “Kako sam danas uhapšen u centru Trebinja”

Video prilog postrojavanja dva predsjednika Osnovnog i Okružnog u Trebinju Milana Bosića i Bojana Stevića, i kako me je policija uhapsila i stavila lisice na ruke.

Nebojša Vukanović - Screenshot

Policija, pripadnici MUP-a Srpske i Sudske policije iz Trebinja su došli na poziv predsjednika Okružnog suda u Trebinju Bojana Stevića te me sa lisicama na rukama sproveli u Policijsku stanicu Trebinje, gdje sam saslušam i napisane su mi dvije kazne.

Moram istaći da su policajci bili korektni i ponašali se krajnje profesionalno, i da ne treba da ih niko osuđuje i napada jer oni rade što im naredi načelnik i korumpirane kadije.

Pogledajte video snimak saslušanja i privođenja..


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh