Politika

Zoran Tegeltija čestitao Vaskrs

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Zoran Tegeltija čestitao je Vaskrs…

Zoran Tegeltija - BHRT.ba

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Zoran Tegeltija čestitao je Vaskrs Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, arhijerejima, monaštvu, sveštenstvu i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti, saopšteno je iz Vijeća ministara BiH.

Neka nam vjera u Hristovo vaskrsenje ulije novu snagu da prebrodimo iskušenja koja stoje pred nama u ovim bremenitim vremenima. Vaskrsenje nas podsjeća na važnost istrajnosti, strpljenja i snage vjere u najtežim trenucima, te ulijeva nadu da će naše molitve za zdravlje, boljitak i mir biti uslišene.

U iščekivanju najvećeg hrišćanskog praznika, pozdravljam vas tradicionalnim pozdravom: Hristos vaskrese – vaistinu vaskrese“, navodi se u čestitki predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh