Politika

Hoće li novi gradonačelnik Sarajeva biti Bogić Bogićević?

Prema dogovoru “Četvorke”, gradonačelnika Sarajeva predložit će SDP BiH, a prvi izbor ove stranke je Bogić Bogićević, kaže generalni sekretar Elvir Karajbić

Prema nepotpunim rezultatima lokalnih izbora, delegate u Gradskom vijeću Sarajeva birat će vijećnici “Četvorke”, odnosno Naše stranke (NS), Naroda i pravde (NiP), Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine (BiH) i Nezavisne bosanskohercegovačke liste (NLB).

Prema dogovoru “Četvorke”, gradonačelnika Sarajeva predložit će SDP BiH, a prvi izbor ove stranke je Bogić Bogićević, kaže generalni sekretar Elvir Karajbić.

– Naš prvi izbor je Bogić Bogićević, a partneri iz “Četvorke” podržat će tu ljudsku gromadu. Bogićević je čovjek koji je dao nemjerljiv doprinos očuvanju BiH i on je najprihvatljivije rješenje za sve naše građane. Bogić Bogićević zaslužuje da bude na čelu glavnog grada BiH, kaže Karajbić.

SDP-ovim prijedlogom za gradonačelnika Sarajeva zadovoljni su i partneri iz “Četvorke”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh