Politika

Nije “tajkun”, nego samo uspješan načelnik: Efendić neće imati političku štetu

Audiosnimak koji je objavio Semir Efendić na kojem se jasno čuje dogovor za “kupovinu” glasa jednog od delegata na unutarstranačkim izborima za prvog čovjeka sarajevske SDA najava je velike afere koja otvara mnoga pitanja.

No image - Haber.ba

Nakon afere “Asim” oglasio se i vijećnik BPS-a u Novom Gradu Jasmin Šaljić, a njegov osvrt objavio je portal “Crna Hronika“, a koji prenosimo u cijelosti:

“Teško da će Semir Efendic imati bilo kakvu štetu u političkom smislu, iz prostog razloga. Semir Efendić je priznat i popularan u narodu zato što nije “tajkun”, nego samo uspješan načelnik Općine sa 150.000 stanovnika. A, narodnom čovjeku, je teško nanijeti štetu i poraz.

Ogromnu podršku uživa od svih boračkih i civilnih udruženja.

Veliki je patriota, posebno ga krasi osjećaj za socijalna pitanja i osjećaj za period agresije na našu državu. Miljeniku naroda u BiH, posebno u najvecoj općini “Novi Grad”, koju je bukvalno preporodio i napravio mjesto gdje se bolje živi, bogami je teško nanijeti štetu i poraz”, napisao je Šaljić na svom Facebook profilu:

Tesko da ce Semir Efendic imati bilo kakvu stetu u politickom smislu, iz prostog razloga, Semir Efendić je priznat i…

Gepostet von Jasmin Šaljić am Montag, 2. März 2020


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh