Politika

Poznato ko će čitati “novogodišnje vijesti” ispred “RTRS”

Opozicione partije ne miruju ni u ovo snježno pretpraznično vrijeme.

Draško Stanivuković - Sprskainfo.com

Za sutra najavljuju novi performans: opozicionari iz PDP i SDS će nam u nedjeljno popodne, kako kažu, čitati novogodišnje ‘Istinite vijesti’ ispred Radio-televizije Republike Srpske.

U ovom izdanju Istinitih vijesti u ulozi voditelja naći će se, uz narodne poslanike Draška Stanivukovića (PDP) i Zorana Vidića (SDS), naći i nova lica: Olivera Nedić iz Dervente i Maja Dragojević-Stojić iz Prijedora.

Dr Maja Dragojević-Stojić, poznata prijedorska kardiologinja, na prošlim izborima je bila kandidatkinja SDS za Parlementarnu skupštinu BiH, na drugom mjestu na listi, iza Dragana Mektića.

Profesorica Olivera Nedić, majka petoro djece, koja je nedavno izabrana za jednu od najboljih nastavnica na prostoru bivše Jugoslavije, bila je kandidatkinja PDP za Narodnu skupštinu.

Opozicionari za sada ne otkrivaju koje će vijesti čitati, ali obećavaju urnebesnu komediju.

Sa onim što smo započeli, mi nastavljamo. RTRS i dalje nastavlja sa propagandom i lažima koje nisu u interesu građana koji žive u našoj zemlji. Zato sutra čitamo vijesti kako bi smo sumirali sve ono što je bilo u 2019. godini, ali i očekivanja u idućoj, priča Stanivuković.

Stanivuković dodaje da svi zainteresovani građani vijesti mogu da prate uživo ispred “RTRS” i putem društvenih mreža od 16 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh