Humanost

Nova kuća za socijalno ugroženu porodicu kod Bijeljine

Kolo srpskih sestara ‘Sveta Angelina Srpska’ iz Bijeljine uspješno je realizovalo humanitarnu akciju u kojoj je izgrađena kuća Slobodanki Kokanović iz Gornjeg Crnjelova koja sa sinom Jovicom živi u veoma teškim uslovima, objavljeno je na internet stranici Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Nova kuća za socijalno ugroženu porodicu kod Bijeljine - Srna

Zahvaljujući sredstvima koja su uplaćena iz kabineta predsjednika Republike Srpske i većeg broja donatora, majka i sin, koji su duže bili razdvojeni zbog neuslovnosti njihovog starog doma, konačno su nastavili svoj zajednički porodični život, piše “Srpskainfo“.

Kokanovićeva je zahvalila svima koji su pomogli izgradnju njihovog doma.

Vrijednost novoizgrađenog objekta je 28.500 KM, a do sada je prikupljeno 25.500 KM.

Iz Kola srpskih sestara ‘Sveta Angelina Srpska’ apeluju na sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima učestvuju u prikupljanju preostalog novčanog iznosa od 3.000 KM, kako bi se izmirila dugovanja prema izvođaču radova.

Njihov račun je 562-003-81109330-59, sa naznakom za pomoć porodici Kokanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh