Crna hronika

UZNEMIRUJUĆE :U SLOVAČKOJ POGINUO VOZAČ IZ BIH

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Slovačkoj na autoputu D1 u pravcu od Trnave prema Trenčinu, poginuo je 47-godišnji vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine.

Nesreća u Slovačkoj - Hayat

Kako se navodi na Facebook stranici Teretnjaci.ba u ovoj nesreći je poginuo Elvedin Ahmetović.

Policija je saopćila da je vozač kamiona kod Hlohovca imao udes sa radnom mašinom i teretnim vozilom, a ubrzo nakon toga se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala još tri vozila.

Naveli su da su najmanje tri osobe povrijeđene kao i da je vozač kamiona preminuo.

Policija je pomagala i spasilačkim helikopterom koji je poslan u pomoć povrijeđenima. Policijski službenici su bili na licu mjesta i istražuju stepen zadobivenih povreda, materijalnu štetu te su dokumentovali mjesto nesreće – saopšteno je.

Zbog teške saobraćajne nesreće na autoputu, kako navode iz policije, bio je u potpunosti zatvoren autoput D1 u smjeru od Trnave ka Trenčinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh