Crna hronika

Banjalučanin komšiji sjekirom slupao auto

Banjalučanin R.Đ. osumnjičen je da je sjekirom oštetio auto komšije M.B., dok sa druge strane M.B. terete da mu je oštetio vrata od garaže.

Sjekira - Avaz.ba

Naime, službenici Policijske uprave Banjaluka, u subotu su uhapsili Banjalučane zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

– R.Đ. se sumnjiči da je istog dana oko 14,30 časova, u Banjaluci upotrebom sjekire načinilo oštećenja na putničkom vozilu vlasništvo lica M.B., a lice M.B. se sumnjiči da je upotrebom fizičke snage oštetilo vrata pomoćnog objekta u dvorištu porodične kuće lice R.Đ. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, navode iz polcije, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh